• Muay Thai & Kick Boxing

  Muay Thai & Kick Boxing

  El nostre gimnàs es caracteritza per el treball seriós i disciplinat. Siguin quines siguin les teves qualitats físiques pots practicar qualsevol esport de contacte, adaptant-lo a les teves possibilitats i potenciant les qualitats que puguis tenir innates. Podràs limitar-te a desenvolupar un estil d’autodefensa o entrenar per arribar a ser un campió, els límits els poses tú.

  Aquests són alguns dels resultats que avalen el nostre éxit:

  • Manolo Mateo: Campió d’Europa Kick Boxing (FIDAM), Campió d’Espanya Kick Boxing (ISKA), Subcampió d’Espanya de Thai Boxing (WKA), Campió de Catalunya de Boxa.
  • Jaume Guillem: Campió d’Espanya de Full Contact (ISKA)
  • Carles Torres: Campió de Catalunya
  • Ivan Cenamor: Campió d’Espanya de Kick Boxing (FIDAM)
  • Juan Aguilera: Campió d’Espanya Full Contact classe B (FIDAM)
 • Tae Kwon Do

  Tae Kwon Do

  En el nostre gimnàs enfoquem el Tae Kwon Do exclusivament com a art marcial per a la defensa personal, en el qual és necessari tota classe de tècniques. Per això, el Tae Kwon Do, practicat com a art marcial, és molt eficaç. La varietat d’exercicis físics i psicològics necessaris per al seu domini, proporciona en tot moment un bon estat de forma físic i mental.

  Per als nens és una molt bona forma d’aprendre al mateix temps que es diverteixen, ja que a les classes es compagina el joc amb la pràctica d’aquesta disciplina esportiva, ajudant-los a desenvolupar aspectes com la psicomotricitat, la confiança en un mateix, el caràcter, la disciplina, etc.

 • Boxa

  Boxa

  Actualment, el nostre gimnàs, és un dels pocs centres de Girona capital, que està afiliat a la Federació Catalana de Boxa Amateur.  Aquest detall és una altra mostra de que en el nostre centre, ens dediquem a formar a autèntics lluitadors professionals amb ganes de triumfar.

  Si tens ganes de passar-ho bé mentre practiques aquest esport, vine a entrenar amb nosaltres i comprovaràs el bon ambient i nivell que hi ha a Oswald Gym!

Watch Dragon ball super