El nostre gimnàs està enfocat exclusivament a les Arts Marcials i Esports de Contacte, com el Kick Boxing Japonès modalitat K1, Boxa, Thai Boxing i Tae Kwon Do. Per tot això disposem d’una sala d’entrenament, un ring de 5×5, sacs de diferents mides, aparells especials per a l’entrenament de colse i genolls i diferents instruments per a la pràctica d’aquests esports, distribuïts en unes de les instalacions més grans que existeixen a Catalunya.
També podràs entrenar l’apartat de musculació enfocat als nostres esports, ja que comptem amb les màquines i peses necessàries per a l’entrenament específic d’aquests grups musculars.
Oferim una gran amplitud d’horaris de classes, de dilluns a divendres i distribuïts segons nivell (principiant, mig, avançat o competidor). Tot això amb una sola quota mensual, que et donarà dret a venir tots els dies que vulguis a l’hora que més et convingui.

Tant si vols entrenar i mantenir-te en forma mentre practiques un esport de contacte, com si desitjes ser tot un campió, el nostre gimnàs és el que estaves buscant!

Watch Dragon ball super